Sastāvdaļas
- 500 g kartupeļu
- 500 g vistas filejas
- 200 g majonēzes
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 200 g skābā krējuma
- 100 g cieta siera
- 1 saišķītis diļļu
- 1 ola
- 1 ēdamkarote garšvielu kartupeļiem
- sāls pēc garšas
- malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Gatavo mērci - bļodā liek majonēzi, skābo krējumu, olu, garšvielas kartupeļiem, sakapātas dilles, samaisa, pieber sāli pēc garšas.
- Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, samaisa ar ķiploku sāli, pipariem un olīveļļu.
- Sagatavoto vistas gaļu liek kārtā, veidnē.
- Kartupeļus nomizo, sagriež ripiņās un liek virsū vistas gaļai.
- Pārlej ar mērci, pārkaisa ar sarīvētu sieru.
- Cep 180-200°C temperatūrā, 40-60 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!