Kartupeļu sacepums ar vistas gaļu

Kartupeļu sacepums ar vistas gaļu Foto: Kartupeļu sacepums ar vistas gaļu

Sastāvdaļas

  • 500 g kartupeļu
  • 500 g vistas filejas
  • 200 g majonēzes
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 200 g skābā krējuma
  • 100 g cieta siera
  • 1 saišķītis diļļu
  • 1 ola
  • 1 ēdamkarote garšvielu kartupeļiem
  • sāls pēc garšas
  • malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Gatavo mērci - bļodā liek majonēzi, skābo krējumu, olu, garšvielas kartupeļiem, sakapātas dilles, samaisa, pieber sāli pēc garšas.
  2. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, samaisa ar ķiploku sāli, pipariem un olīveļļu.
  3. Sagatavoto vistas gaļu liek kārtā, veidnē.
  4. Kartupeļus nomizo, sagriež ripiņās un liek virsū vistas gaļai.
  5. Pārlej ar mērci, pārkaisa ar sarīvētu sieru.
  6. Cep 180-200°C temperatūrā, 40-60 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes