Sastāvdaļas
- 500-700 g kartupeļu
- 500-700 g maltās gaļas
- 2 vidēja lieluma sīpoli
- 100 ml skābā krējuma
- 50 g sviesta
- tomāti
- sāls
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Kartupeļus izvāra un sastampā, pievienojot sviestu.
- Vārot kartupeļus, tiem pieber sāli.
- Sīpolus sakapā, pievieno maltajai gaļai.
- Malto gaļu cep pannā, kopā ar sīpoliem, uzber mazliet sāls.
- Tomātus sagriež šķēlītēs.
- Veidni ieziež ar sviestu.
- Liek pusi kartupeļu masas.
- Virsū kartupeļiem liek maltās gaļas-sīpolu masu.
- Virsū maltajai gaļai liek atlikušo kartupeļu masu.
- Izkārto tomātu šķēlītes.
- Virsū tomātiem uzklāj skābo krējumu.
- Cep 200°C temperatūrā, 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!