Kartupeļu sacepums ar malto gaļu un tomātiem

Kartupeļu sacepums ar malto gaļu un tomātiem Foto: Kartupeļu sacepums ar malto gaļu un tomātiem

Sastāvdaļas

  • 500-700 g kartupeļu
  • 500-700 g maltās gaļas
  • 2 vidēja lieluma sīpoli
  • 100 ml skābā krējuma
  • 50 g sviesta
  • tomāti
  • sāls
  • augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Kartupeļus izvāra un sastampā, pievienojot sviestu.
  2. Vārot kartupeļus, tiem pieber sāli. 
  3. Sīpolus sakapā, pievieno maltajai gaļai. 
  4. Malto gaļu cep pannā, kopā ar sīpoliem, uzber mazliet sāls. 
  5. Tomātus sagriež šķēlītēs.
  6. Veidni ieziež ar sviestu.
  7. Liek pusi kartupeļu masas. 
  8. Virsū kartupeļiem liek maltās gaļas-sīpolu masu.
  9. Virsū maltajai gaļai liek atlikušo kartupeļu masu.
  10. Izkārto tomātu šķēlītes. 
  11. Virsū tomātiem uzklāj skābo krējumu. 
  12. Cep 200°C temperatūrā, 20 minūtes. 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes