Sastāvdaļas
- 600 g kartupeļu
- 400 g maltās gaļas
- 300 g sēņu
- 100 g sīpolu
- 150 g siera
- majonēze
- sāls pēc garšas
- pipari pēc garšas
- augu eļļa
Pagatavošana
- Sīpolus sakapā.
- Sēnes sagriež gabaliņos.
- Sakarsētā augu eļļā cep sīpolus, pievieno malto gaļu, turpina cept 15 minūtes.
- Pievieno sēnes, pieber sāli, piparus, turpina cept vēl 5 minūtes.
- Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos vai salmiņos, cep citā pannā, augu eļļā, kamēr gatavi.
- Sieru sarīvē.
- Veidnē liek pusi maltās gaļas ar sēnēm.
- Virsū maltajai gaļai liek kartupeļus, uzber mazliet sāls.
- Virsū kartupeļiem liek atlikušo malto gaļu ar sēnēm, uzklāj mazliet majonēzes, uzkaisa sieru.
- Cep 180°C temperatūrā, 20-25 minūtes, kamēr izveidojas zeltaina garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!