Sastāvdaļas
- 6 kartupeļi
- 4 sīpoli
- 4 ķiploka daiviņas
- 2 burkāni
- 400 g cūkgaļas
- 400 g liellopu gaļas
- 1/2 l baltvīna
- 250 g miltu
- timiāns
- sāls
- pipari
Pagatavošana
- Sīpolus, ķiplokus, burkānus sagriež kubiciņos, gaļu - gabalos.
- Visu sajauc ar timiānu, pārlej ar vīnu, noliek ledusskapī uz vairām stundām marinēties.
- Kartupeļus sagriež plānās šķēlītēs.
- Gaļai pievieno sāli, piparus un ar visu marinādi liek veidnē kārtām ar kartupeļu šķēlītēm.
- Miltus ar 180-200 ml ūdens samīca mīklā.
- To aplipina ap veidnes malām, veidojot valnīti.
- Stingri virsū uzspiež vāku - tā, lai neveidotos spraugas.
- Cep 180-190 grādu temperatūrā 2 stundas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!