Kartupeļu sacepums ar gaļu

Kartupeļu sacepums ar gaļu Foto: Kartupeļu sacepums ar gaļu

Sastāvdaļas

  • 6 kartupeļi
  • 4 sīpoli
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 2 burkāni
  • 400 g cūkgaļas
  • 400 g liellopu gaļas
  • 1/2 l baltvīna
  • 250 g miltu
  • timiāns
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

  1. Sīpolus, ķiplokus, burkānus sagriež kubiciņos, gaļu - gabalos.
  2. Visu sajauc ar timiānu, pārlej ar vīnu, noliek ledusskapī uz vairām stundām marinēties.
  3. Kartupeļus sagriež plānās šķēlītēs.
  4. Gaļai pievieno sāli, piparus un ar visu marinādi liek veidnē kārtām ar kartupeļu šķēlītēm.
  5. Miltus ar 180-200 ml ūdens samīca mīklā.
  6. To aplipina ap veidnes malām, veidojot valnīti.
  7. Stingri virsū uzspiež vāku - tā, lai neveidotos spraugas.
  8. Cep 180-190 grādu temperatūrā 2 stundas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes