Sastāvdaļas
- 850 g kartupeļu
- 8 cīsiņi
- 8 plāksnes kausētā siera
- 3 ēdamkarotes miltu
- 2 olas
- sāls pēc garšas
- garšvielas kartupeļiem pēc garšas
- sviests ieziešanai
- skābais krējums pasniegšanai
Pagatavošana
- Kausētā siera plāksnes aptin cīsiņiem.
- Nomizotus kartupeļus sarīvē uz rupjās rīves.
- Pievieno olas, miltus, sāli, garšvielas kartupeļiem pēc garšas, samaisa.
- Multikatla trauku ieziež ar sviestu, liek pusi kartupeļu masas, virsū liek ar sieru aptītos cīsiņus, pārklāj ar atlikušo kartupeļu masu.
- Multikatlam uzliek vāku, ieslēdz cepšanas režīmu, cep 65 minūtes.
- Pēc signāla katlu atver, sacepumu izņem, apgriež otrādi un turpina cept vēl 20 minūtes.
- Pēc noteiktā laika, sacepumu izņem, pasniedz ar skābo krējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!