Sastāvdaļas
Mīklai:
- 70 g sviesta
- 140 g vārītu kartupeļu
- 170 g miltu
- 15 rauga
- naža gals sāls
- piens pēc vajadzības
Gaļas pildījumam:
- 140 g šķiņķa
- 1 olu dzeltenums
- 1 ēdamkarote krējuma
- tauki cepšanai
Pagatavošana
- No mīklai paredzētajiem produktiem pagatavo rauga mīklu parastas raugu mīklas biezumā.
- Uzrūgušu mīklu sadala 2 vienlīdzīgās daļās.
- Uz vienas izveltnētas mīklas plāksnes liek mazas gaļas piciņas, ko pagatavo no šķiņķa, to samaļot un pievienojot olas dzeltenumu un krējumu.
- Otru izveltnēto plāksni pārklāj pirmajai un ar veidnīti izspiež pīrādziņus, katrai ietverot vienu gaļas piciņu.
- Cep lielā tauku daudzumā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!