Sastāvdaļas
- 1 kg kartupeļu
- 600 g šampinjonu
- 1-2 sīpoli
- 150 g miltu
- saulespuķu eļļa
- sāls, pipari pēc garšas
- dilles
Pagatavošana
- Kartupeļus izvāra ar visu mizu, notīra un sastampā.
- Sēnes sīki sagriež, sīpolus arī - cep saulespuķu eļļā, kamēr paliek zeltaini.
- Kartupeļu biezenim pievieno miltus - samaisa, pieber sāli - vēlreiz samaisa.
- No kartupeļu-miltu masas veido plāceņus, vidū liek sēņu pildījumu.
- Veido pīrādziņus.
- Pannā uzkarsē saulespuķu eļļu, cep pīrādziņus, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
- Pirms pasniegšanas, pīrādziņus pārkaisa ar sakapātām dillēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!