Kartupeļu pankūkas ar biezpienu

Kartupeļu pankūkas ar biezpienu Foto: Kartupeļu pankūkas ar biezpienu

Sastāvdaļas

  • 500 g ar mizu vārītu kartupeļu
  • 400 g biezpiena
  • 150 g miltu
  • 70 g cukura
  • 2 olas
  • 1 tējk. sāls
  • 1 tējk. rīvētas citronu miziņas
  • 50 g rozīņu
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo, kopā ar biezpienu samaļ, pieliek miltus, cukuru, olas, garšvielas, visu samīca mīklā un iejauc nomazgātas rozīnes.
  2. Mīklu saveļ veltnī un sagriež 1,5 cm biezās šķēlēs.
  3. Katru šķēli apvārta miltos, eļļa cep no abām pusēm gaiši brūnu.
  4. Pasniedz ar cukuru, krējumu vai ievārījumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes