Sastāvdaļas
- 300 g nomizotu un plānas šķēlēs sagrieztu kartupeļu
- 1 liels rupji sakapāts sarkanais sīpols
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- sāls
- 4 olas
- 1 ēdamkarote sarīvēta Parmas siera
Pagatavošana
- Cepeškrāsni sakarsē līdz 190°C temperatūrai, ietauko veidni.
- Kartupeļu šķēles vāra lielā sālsūdens daudzumā 8 - 10 minūtes.
- Nokāš un ieber bļodā.
- Lielā pannā sakarsē eļļu, ieber sīpolus un apcep brūnus aptuveni 10 minūtes.
- Pārkaisa ar sāli.
- Nelielā bļodā sakuļ olas.
- Iemaisa kartupeļus, sīpolus un Parmas sieru.
- Maisījumu lej veidnē.
- Cep 15. minūtes, līdz omlete ir zeltaini brūna.
- Pasniedz karstu vai atdzesētu līdz istabas temperatūrai.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!