Sastāvdaļas
- 500 g zivs filejas
- 4 kartupeļi
- 1 ola
- sāls
- pipari
- augu eļļa
- zaļumi
Pagatavošana
- Zivs fileju sagriež porciju gabaliņos, pievieno sāli, piparus un ļauj pastāvēt.
- Kartupeļus nomazgā, nomizo un sarīvē uz rupjas rīves.
- Sakuļ olu.
- Zivs gabaliņus katru iemērc olā, apviļā kartupeļos un liek uz pannas labi sakarsētā eļļā.
- Kad uz pannas salikti visi gabaliņi, no virspuses katru pārkaisa sāli.
- Samazina uguni līdz vidējai temperatūrai un cep no abām pusēm. Kad pagriež uz otru pusi, atkal uzkaisa sāli.
- Cep apmēram 10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!