Kartupeļu biezputra ar zaļumiem

Kartupeļu biezputra ar zaļumiem Foto: Kartupeļu biezputra ar zaļumiem

Sastāvdaļas

  • 8 kartupeļi
  • 1 glāze piena
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 olas dzeltenums
  • sāls
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Biezenim piemērotas miltaino kartupeļu šķirnes.
  2. Kartupeļus notīra, izvāra, nokāš, saspaida, sastrādā ar mikseri vai izspiež caur spiedi, sietu.
  3. Katliņā uzvāra pienu, pievieno kartupeļu masu un puto, līdz biezenis kļūst gaišs, putains, viegls.
  4. Biezenī iemaisa sviestu, olas dzeltenumu.
  5. Pasniedzot biezenim pārkaisa sakapātus zaļumus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes