Sastāvdaļas
- 1 kg kartupeļu
- 2 tomāti
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- 100 g sviesta
- 1 tējkarote ķimeņu
- 1 tējkarote sinepju sēklu
- 1 tējkarote malta koriandra
- 1 tējkarote kurkumas
- 1/2 tējkarotes maltu melno piparu
- čili pipari pēc garšas
- 1 tējkarote sakapāta svaiga ingvera
- pētersīļi
- sāls
Pagatavošana
- Kartupeļus izvāra ar visu mizu, mizu novelk un sagriež lielos gabalos.
- Tomātus sagriež mazos gabaliņos.
- Pannu uzkarsē, uzlej augu eļļu, liek sinepju sēklas, ķimenes, kurkumu, koriandru, maltus melnos piparus, čili piparus - karsē uz lēnas uguns.
- Sviestu pievieno garšvielām uz pannas, liek ingveru, cep dažas minūtes.
- Pievieno tomātus, cep uz vidējas uguns, dažas minūtes.
- Pannā liek kartupeļus, sakapātus pētersīļus, sāli - samaisa, cep 5 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!