Kartupeļi ar zivs pildījumu

Kartupeļi ar zivs pildījumu Foto: Kartupeļi ar zivs pildījumu

Sastāvdaļas

  • 500 g zivs filejas
  • 4 kartupeļi
  • 1 ola
  • sāls
  • pipari
  • augu eļļa
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Zivs fileju sagriež porciju gabaliņos, pievieno sāli, piparus un ļauj pastāvēt.
  2. Kartupeļus nomazgā, nomizo un sarīvē uz rupjas rīves.
  3. Sakuļ olu.
  4. Zivs gabaliņus katru iemērc olā, apviļā kartupeļos un liek uz pannas labi sakarsētā eļļā.
  5. Kad uz pannas salikti visi gabaliņi, no virspuses katru pārkaisa sāli.
  6. Samazina uguni līdz vidējai temperatūrai un cep no abām pusēm. Kad pagriež uz otru pusi, atkal uzkaisa sāli.
  7. Cep apmēram 10 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes