Kartupeļi ar vistas gaļu multikatlā

Kartupeļi ar vistas gaļu multikatlā Foto: Kartupeļi ar vistas gaļu multikatlā

Sastāvdaļas

  • 5 kartupeļi
  • 4 vistu kājas
  • 1 tējkarote garšvielu vistas gaļai
  • neliels diļļu saišķītis
  • sāls
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo un sagriež salmiņos. Vistu kājas nomazgā, nosusina, uzber sāli, uzkaisa daļu garšvielu vistas gaļai (daļu garšvielu atstāj kartupeļiem).
  2. Multikatla tvertnē lej augu eļļu, liek tajā vistu kājas.
  3. Kartupeļus liek virsū vistu kājām, uzber mazliet sāls, uzber atlikušās garšvielas vistas gaļai, tvertni aiztaisa, uz 30 minūtēm ieslēdz cepšanas režīmu.
  4. Tvertni atver, visu kārtīgi samaisa tā, lai vistu kājas būtu virspusē.
  5. Tvertni atkal aiztaisa, turpina cept 20 minūtes, cepšanas režīmā.
  6. Gatavu ēdienu pārkaisa ar sakapātām dillēm, pasniedz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes