Sastāvdaļas
- 6 lieli kartupeļi
- 50 g šķiņķa
- 1,5 glāzes skābā krējuma
- 3 olas
- 4 ēdamkarotes cieta siera
- 1 tējkarote sviesta
- 1/4 ēdamkarotes miltu
- 1 tējkarote sāls
Pagatavošana
- Kartupeļus ar visu mizu vāra sālsūdenī, tad mizu novelk, sagriež ripiņās.
- Šķiņķi sīki sagriež.
- Ietaukotā veidnē liek kartupeļu kārtu, virsū liek šķiņķi.
- Skābo krējumu samaisa ar olām, miltiem, rīvētu sieru(mazliet atstāj pārkaisīšanai), sāli - pārlej kartupeļiem.
- Virsū liek vēl vienu kārtu kartupeļu, liek sviestu, uzkaisa atlikušo rīvēto sieru.
- Cep sakarsētā krāsnī, 40-45 minūtes.
- Pasniedz, sagrieztu porciju gabalos.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!