Sastāvdaļas
- 500 g kartupeļu
- 2 lieli sīpoli
- 2 - 3 ēdamkarotes sviesta
- 3 nepilnas ēdamkarotes miltu
- 1/4 l gaļas buljona
- pipari
- sāls
- smalki sagrieztu pētersīļu zaļumi
Pagatavošana
- Sīpolus sagriež nelielās ripiņās un mazliet apcep sviestā.
- Pieber miltus, pielej gaļas buljonu un pagatavo diezgan biezu mērci.
- Kartupeļus novāra ar visu mizu, vēl karstus nomizo, sagriež daiviņās un ieliek mērcē.
- Uzber krietni daudz piparu un sāls un 5 minūtes patus uz mazas liesmas.
- Pieliek cik vien iespējams daudz pētersīļu zaļumu un pasniedz karstus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!