Sastāvdaļas
- 500 g kartupeļu
- 30 g speķa
- 1 sīpols
- 50 g rīvēta siera
- sāls
- malti melnie pipari
- 1 tējkarote oregano
- 1/8 l gaļas buljona
- 2 ēdamkarotes sīki sagrieztu maurloku
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, nomazgā un sagriež šķēlēs.
- Speķi sagriež un apcep.
- Sīpolu sagriež šķēlītēs, pievieno speķi un viegli apgrauzdē.
- Pieliek kartupeļus un pārkaisa ar rīvētu sieru un garšvielām.
- Rūpīgi samaisa un pielej buljonu.
- Pannai uzliek vāku. Kartupeļus 25 minūtes sautē uz lēnas uguns.
- Pirms pasniegšanas pārkaisa ar maurlokiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!