Kartupeļi ar biezpienu

Kartupeļi ar biezpienu Foto: Kartupeļi ar biezpienu

Sastāvdaļas

  • 400 g nelielu kartupeļu
  • 250 g biezpiena
  • 4 ēdamkarotes minerālūdens
  • loki
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • 1/2 tējkarotes paprikas pulvera
  • 1 gurķis

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomazgā un ar visu mizu vāra 20 minūtes.
  2. Pa to laiku biezpienu labi sajauc ar minerālūdeni, pieliek sīki sagrieztus lokus, sāli un pārkaisa ar papriku.
  3. Nomizo un sagriež gurķi.
  4. Kartupeļus notīra, kārto uz šķīvjiem kopā ar biezpienu un gurķa ripiņām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes