Sastāvdaļas
- 3 vidēja lieluma kartupeļi
- 1 vistas krūtiņa
- 3 olas
- 100 g Krievijas siera
- 4-6 marinēti gurķi
- 1 vidēja lieluma sarkanais sīpols
- 1/2 citrona sulas
- marinēti šampinjoni
- loki rotāšanai
- majonēze
- sāls
- malti melnie pipari
Pagatavošana
- Kartupeļus izvāra ar visu mizu, atdzesē, novelk mizu, rupji sarīvē.
- Olas cieti izvāra, atdzesē, noņem čaumalu, rupji sarīvē.
- Vistas gaļu izvāra, atdzesē, sagriež mazos gabaliņos.
- Gurķus sīki sagriež.
- Sieru rupji sarīvē.
- Sīpolu sakapā, pārlej ar citrona sulu, patur 5 minūtes.
- Citrona sulu nolej un sīpolus noskalo ar aukstu ūdeni.
- Salātus liek kārtās, ovālā formā, katru kārtu noziež ar majonēzi, izņemot sīpolu un gurķu kārtu:
- 1 kārta - kartupeļi.
- 2 kārta - sīpoli.
- 3 kārta - puse vistas gaļas
- 4 kārta - marinētie gurķi.
- 5 kārta - atlikusī vistas gaļa.
- 6 kārta - siers.
- 7 kārta - olas.
- Rotāšanai, šampinjonus sagriež plānās šķēlītēs.
- Salātu virsmu noziež ar majonēzi, šampinjonu šķēlītes izkārto ananāsa mizas veidā.
- Lokus izkārto, kā ananāsa čemuru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!