Sastāvdaļas
- 500 g kārtainās mīklas
- 1 ola noziešanai
Pildījumam:
- jebkura vārīta gaļa
- rīvēta vārīta ola
- rīvēts siers
- saldās sinepes
- skābs krējums
- paprika
- garšvielas pēc garšas
Pagatavošana
- Vārīto gaļu sīki sakapā, pievieno rīvētu vārīto olu, daļu siera, sinepes, skābo krējumu, papriku un garšvielas pēc garšas, samaisa.
- Mīklu sagriež 12 kvadrātos.
- Mīklas kvadrātus liek kēksu veidnēs un sadursta ar dakšiņu.
- Liek pildījumu.
- Mīklas stūrīšus noziež ar olu, virsū liek siera kaudzīti.
- Cep 180-200°C temperatūrā, 30-35 minūtes, kamēr gatavs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!