Sastāvdaļas
- bezrauga kārtainā mīkla
- Krievijas siers
- kausētais siers
- cīsiņi
- milti
- 1 ola
- airans
- sviests veidnes ietaukošanai
Pagatavošana
- Cīsiņus sagriež.
- Sieru sarīvē.
- Darba virsmu pārkaisa ar miltiem,mīklu izrullē, noziež ar kausēto sieru.
- Cīsiņu gabaliņus izkārto uz mīklas, vienmērīgi pārkaisa ar sieru.
- Satin ruleti un galus aizlipina.
- Veidnē ieklāj cepamo papīru vai foliju, noziež ar sviestu.
- Ruletes veidnē izkārto, kā gliemežvāku.
- Atsevišķi sakuļ airanu ar olu.
- Ar airana maisījumu noziež pīrāgu, cep 180-200°C temperatūrā, kamēr parādās garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!