Kārtainās mīklas mini picas

Kārtainās mīklas mini picas Foto: Kārtainās mīklas mini picas

Sastāvdaļas

  • 750 g kārtainās rauga mīklas
  • 500 g jauktās maltās gaļas
  • 600 g konservētu tomātu savā sulā
  • 250 g Mocarellas siera
  • 1 sīpols
  • 4 ķiploka daiviņas
  • olīveļļa
  • Vidusjūras garšvielu maisījums, sāls, malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sīpolu sakapā, ķiplokus saspiež ķiploku spiedē.
  2. Visu kopā cep olīveļļā, kamēr kļūst zeltaini.
  3. Pievieno malto gaļu, cep uz lielas uguns, ar dakšiņu saspiežot gaļas kunkuļus. 
  4. Pievieno Vidusjūras garšvielu maisījumu, sāli, piparus, konservētus tomātus ar visu sulu - visu uzvāra. 
  5. Uguni samazina līdz vidējam līmenim, maisot sautē 15 minūtes, masai jāsabiezē.
  6. Pannu noņem no uguns un atdzesē.
  7. Krāsni sakarsē līdz 220°C temperatūrai.
  8. Mocarellas sieru rupji sarīvē. 
  9. Veidnē ieklāj cepamo papīru, ietauko ar olīveļļu.
  10. Mīklu plāni izrullē, noklāj ar maltās gaļas masu, uzkaisa Mocarellas sieru, uzmanīgi satin ruletē.
  11. Malas nostiprina un ruleti liek ar savienojuma vietu uz leju.
  12. Ar asu nazi ruleti sagriež 2 cm platās apaļās šķēlītēs. 
  13. Apaļās šķēlītes liek veidnē, nelielā attālumā vienu no otras.
  14. Cep 10 minūtes, kamēr parādās brūngana garoziņa. 
  15. Pirms pasniegšanas, mini picas aprasina ar olīveļļu, rotā ar bazilika lapiņām, pasniedz karstas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes