Sastāvdaļas
- 1 plāksne kārtainās mīklas
- 50 g cieta siera
- 50 g šķiņķa
- dažas olīvas
- 2 olas
- pētersīļi, citi zaļumi pēc garšas
- sāls
- pipari
Pagatavošana
- Mīklu izrullē, izgriež 2 kvadrātus, liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru.
- No mīklas izveido maliņas, mīklu sadursta ar dakšiņu.
- Šķiņķi un olīvas sagriež nelielos gabaliņos.
- Sieru rupji sarīvē.
- Šķiņķi, sieru un olīvas liek uz mīklas.
- Cep 200°C temperatūrā, 12-15 minūtes.
- Izņem no krāsns, uz katras maizītes uzsit 1 olu, uzber sāli, piparus, liek atpakaļ krāsnī, turpina cept 5-7 minūtes.
- Gatavas pārkaisa ar sakapātiem pētersīļiem vai citiem zaļumiem pēc garšas un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!