Sastāvdaļas
- 200 ml sarkanvīna
- 100 g cukura
- 2 olu dzeltenumi
- 1 kanēļu standziņa
Pagatavošana
- Sarkanvīnu lej katliņa, katliņa ber cukuru, pievieno kanēļa standziņu un vāra 10 minūtes.
- Olas dzeltenumus sajauc ar atlikušo sarkanvīnu.
- Pēc 10 minūtēm kanēļa standziņu izņem no katliņa.
- Karstvīnu lēnam lej pie olas masas un masu rūpīgi samaisa.
- Dzērienu lej atkal katliņa, to novieto karstā ūdens peldē, līdz dzēriens atkal karsts 2 - 3 minūtes.
- Karstvīnu pasniedz krūze vai glazē.
Pārmērīga alkohola lietošana ir kaitīga Jūsu veselībai.
Recepti piedāvā: videovirtuve.lv
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!