Karstmaizītes „Mini picas”

Karstmaizītes „Mini picas” Foto: Karstmaizītes „Mini picas”

Sastāvdaļas

  • 1 baltmaizes kukulis

Pildījumam:

  • 300 g desas
  • 200 g siera
  • 150-200 g marinētu gurķu
  • tomātu mērce ar papriku pēc garšas
  • majonēze pēc garšas
  • dilles pēc garšas

Pagatavošana

  1. Baltmaizes kukuli sagriež 1-1,5 cm biezās šķēlēs.
  2. Majonēzi samaisa ar tomātu mērci.
  3. Marinētos gurķus sagriež plānās šķēlītēs.
  4. Desu sagriež mazos gabaliņos vai sarīvē uz rupjās rīves.
  5. Sieru sarīvē uz smalkās rīves.
  6. Dilles sakapā.
  7. Baltmaizes šķēles apgrauzdē krāsnī, kamēr parādās kraukšķīga garoziņa.
  8. Uzklāj tomātu mērces un majonēzes maisījumu.
  9. Virsū liek marinētu gurķu šķēlītes, desu, uzkaisa sieru, dilles. 
  10. Maizītes liek 170-180°C temperatūrā sakarsētā krāsnī, cep 5 minūtes, kamēr siers sāk kust.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes