Sastāvdaļas
- 2 lieli burkāni
- 300 g kausētā siera (iepriekš patur saldētavā 30 minūtes)
- 1 baltmaizes kukulis
- 150 g majonēzes
- 4 ķiploka daiviņas
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Nomizotus, svaigus burkānus smalki sarīvē.
- Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē, pievieno burkāniem.
- Kausēto sieru rupji sarīvē, pievieno burkāniem, pārlej ar majonēzi, pieber sāli, maltus melnos piparus.
- Kausētā siera maisījumam jābūt pietiekoši asam, piparus nežēlojiet.
- Baltmaizes kukuli sagriež šķēlēs, bagātīgi uzklāj siera masu.
- Noziestās maizes šķēles liek ar olīveļļu, ieziestā veidnē, cep 180°C temperatūrā, 20 minūtes.
- Kad maizes šķēles ir kļuvušas kraukšķīgas, bet virsma mazliet apbrūnējusi, karstmaizes ir gatavas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!