Sastāvdaļas
- maizītes
- 1 kārbiņa tunča eļļā
- 25 g skāba krējuma
- 25 g saldā krējuma
- 1/2 tējkarotes paprikas pulvera
- 2 nelieli tomāti
- 50 g siera
- 1 sīpols
- pipari
- sāls
Pagatavošana
- Maizītes apgrauzdē tosterī.
- No tunča kārbiņas nolej eļļu, liek bļodiņā un saspaida ar dakšiņu.
- Pievieno sakapātu sīpolu, skābo krējumu un saldo krējumu, pieber sāli, piparus un paprikas pulveri, samaisa.
- Tomātus sagriež mazos gabaliņos un iemaisa masā.
- Sarīvē sieru.
- Apgrauzdētās maizītes apziež ar tunča maisījumu un pārkaisa ar rīvēto sieru.
- Cep cepeškrāsnī apmēram 6 - 8 minūtes. Pasniedz karstas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!