Sastāvdaļas
- 2 lieli burkāni
- 300 g kausētā siera (kas iepriekš paturēts saldētavā 30 minūtes)
- 1 baltmaizes kukulis
- 150 g majonēzes
- 4 ķiploka daiviņas
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Svaigus burkānus smalki sarīvē.
- Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē, pievieno burkāniem.
- Saldēto kausēto sieru rupji sarīvē, pievieno burkāniem, pārlej ar majonēzi, pieber sāli, piparus.
- Masai jābūt pietiekami asai, piparus nežēlojiet.
- Baltmaizes kukuli sagriež šķēlēs, bagātīgi uzklāj burkānu maisījumu.
- Visas noziestās baltmaizes šķēles liek, ar augu vai olīveļļu ietaukotā veidnē.
- Cep 180°C temperatūrā, 20 minūtes.
- Kad maize kļuvusi kraukšķīga un maisījums uz tās mazliet apbrūnējis - gatavs!
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!