Karstmaize ar trifelēm un šķiņķi

Karstmaize ar trifelēm un šķiņķi Foto: Karstmaize ar trifelēm un šķiņķi

Sastāvdaļas

  • 1 maizes šķēle
  • 1 plāna šķēle vītināta šķiņķa jeb prošuto
  • 2 plānas šķēlītes Mozarellas siera vai cita labi kūstoša maiga siera
  • melnā trifele
  • eļļa

Pagatavošana

  1. Maizes šķēli liek cepešpanna, kas ieziesta ar eļļu.
  2. Virsu liek saritinātu šķiņķa šķēlīti un pārklāj to ar Mozarellas šķēlītēm.
  3. Pārkaisa ar trifeļu skaidiņām un liek karstā krāsnī, līdz siers izkūst.
  4. Pasniedz karstu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes