Sastāvdaļas
- 1 kg vistas gaļas
- 2 ēdamkarotes sojas mērces
- 100 g tomātu pastas
- 100 g majonēzes
- 4 ķiploka daiviņas
- milti
- sāls, pipari pēc garšas
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Vistas gaļu sagriež porciju gabalos, noskalo un nosusina.
- Gaļu liek traukā ar vāku, marinēšanai.
- Gaļu pārlej ar sojas mērci, tomātu pastu, majonēzi, ķiploku spiedē saspiestiem ķiplokiem, sāli, pipariem.
- Visu samaisa ar rokām, liek ledusskapī, pēc 20 minūtēm vēlreiz samaisa.
- Pēc 1 stundas pievieno miltus tik daudz, lai marinādes konsistence būtu kā šķidrai mīklai.
- Visu kārtīgi samaisa.
- Kopā gaļu marinē ledusskapī 2-3 stundas.
- Pirms cept gaļu, to vēlreiz kārtīgi samaisa.
- Veidni ieziež ar augu eļļu, liek marinēto vistas gaļu, cep 200°C temperatūrā, 40 minūtes.
- Cepto gaļu pasniedz karstu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!