Karstā vistas gaļas uzkoda „Zeltainā vistiņa”

Karstā vistas gaļas uzkoda „Zeltainā vistiņa” Foto: Karstā vistas gaļas uzkoda „Zeltainā vistiņa”

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas gaļas
  • 2 ēdamkarotes sojas mērces
  • 100 g tomātu pastas
  • 100 g majonēzes
  • 4 ķiploka daiviņas
  • milti
  • sāls, pipari pēc garšas
  • augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Vistas gaļu sagriež porciju gabalos, noskalo un nosusina.
  2. Gaļu liek traukā ar vāku, marinēšanai.
  3. Gaļu pārlej ar sojas mērci, tomātu pastu, majonēzi, ķiploku spiedē saspiestiem ķiplokiem, sāli, pipariem.
  4. Visu samaisa ar rokām, liek ledusskapī, pēc 20 minūtēm vēlreiz samaisa.
  5. Pēc 1 stundas pievieno miltus tik daudz, lai marinādes konsistence būtu kā šķidrai mīklai.
  6. Visu kārtīgi samaisa.
  7. Kopā gaļu marinē ledusskapī 2-3 stundas.
  8. Pirms cept gaļu, to vēlreiz kārtīgi samaisa.
  9. Veidni ieziež ar augu eļļu, liek marinēto vistas gaļu, cep 200°C temperatūrā, 40 minūtes.
  10. Cepto gaļu pasniedz karstu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes