Karstā lavaša uzkoda ar vistas kuņģīšiem

Karstā lavaša uzkoda ar vistas kuņģīšiem Foto: Karstā lavaša uzkoda ar vistas kuņģīšiem

Sastāvdaļas

  • 6 plānā lavaša plāksnes
  • 200 g vistu kuņģīšu
  • 200 g vistu siržu
  • 150 g cieta siera
  • 2 olas
  • loki
  • dilles
  • pipari, sāls pēc garšas
  • augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Vistu kuņģīšus un sirdis izvāra un sablenderē.
  2. Dilles un lokus sakapā un pievieno gaļai.
  3. Uz smalkās rīves sarīvē sieru, pievieno gaļai, pievieno olu dzeltenumus, sāli, piparus - visu kārtīgi samaisa.
  4. Lavašu sagriež trīsstūros, uz malas liek pildījumu, satin kā cigāru, galus noziež ar olu baltumiem.
  5. Satītos lavašus cep augu eļļā, kad tie apcepti, tos liek uz papīra salvetes, lai notek liekā eļļa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes