Sastāvdaļas
- 6 plānā lavaša plāksnes
- 200 g vistu kuņģīšu
- 200 g vistu siržu
- 150 g cieta siera
- 2 olas
- loki
- dilles
- pipari, sāls pēc garšas
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Vistu kuņģīšus un sirdis izvāra un sablenderē.
- Dilles un lokus sakapā un pievieno gaļai.
- Uz smalkās rīves sarīvē sieru, pievieno gaļai, pievieno olu dzeltenumus, sāli, piparus - visu kārtīgi samaisa.
- Lavašu sagriež trīsstūros, uz malas liek pildījumu, satin kā cigāru, galus noziež ar olu baltumiem.
- Satītos lavašus cep augu eļļā, kad tie apcepti, tos liek uz papīra salvetes, lai notek liekā eļļa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!