Sastāvdaļas
- 1 karpa
- 1 sīpols
- 1 glāze piena
- sāls, pipari pēc garšas
- milti panēšanai
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Karpu notīra, izņem iekšas, nomazgā un sadala porciju gabalos.
- Katru zivs gabalu apviļā miltos, kas samaisīti ar sāli un pipariem.
- Zivs gabalus apcep uz pannas, sakarsētā augu eļļā, uz lielas uguns tik ilgi,kamēr parādās brūngana garoziņa - 5 minūtes.
- Sīpolu sakapā un pievieno zivij, visu cep 5 minūtes.
- Pielej pienu, pannai uzliek vāku, sautē 10 minūtes.
- Zivi pasniedz ar piedevām pēc izvēles, vai ar dārzeņu salātiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!