Karpa mērcē

Karpa mērcē Foto: Karpa mērcē

Sastāvdaļas

  • viena karpa
  • 2 sīpoli
  • 2 tomāti
  • 1 paprikas pāksts
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1 tējkarote sarkano piparu
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Karpai notīra zvīņas, atdala fileju.
  2. Sagriež gabalos un apsāla.
  3. Asakas un galvu izvāra.
  4. Apcep sīki sagrieztus sīpolus.
  5. Pievieno sāli un piparus, pieliek zivs gabalus, sagrieztu papriku un šķēlēs sagrieztus tomātus bez miziņas.
  6. Pārlej ar, galvu un asakas vārot, iegūto buljonu un cep cepeškrāsnī.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes