Divām porcijām vajadzēs: 1 litrs ūdens, 6 vidēji šampinjoni, 1 neliels burkāns, purava gabals, 2 daiviņas ķiploka, pāris lapas Ķīnas kāposta, gabals kabača, 2 laima lapas vai miza no 1 laima, pāris tomāti, 1/2 bundža kokosa piena, sāls pēc garšas, garam masala vai karija pulveris arī pēc garšas, eļļa cepšanai.
Burkānus sarīvē uz rupjās rīves. Pārējos dārzeņus sagriežam. Šampinjonus, puravus, ķiploku un burkānu apcepam. Liekam vārošā
ūdenī, pievienojam arī laimu, kabaci un kāpostu. Pielejam kokosa pienu un pieber garšvielas un sāli. Kad viss gandrīz gatavs liekam klāt smalki sagrieztus tomātus, var izmantot arī konservētos.
Pasniedzam ar zaļumiem, asajiem pipariem. Klāt ēd maizi. Var pievienot arī jogurtu.
Labu apetīti!
Receptes un foto autore: Inita Briedina
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!