Karbonāde

Karbonāde Foto: Karbonāde

Sastāvdaļas

  • 4 šķēles jeb 600 g cūkas gaļas karbonādes
  • 1 ola
  • 5 ēdamkarotes rīvmaizes
  • tauki
  • sviests cepšanai
  • pipari, sals pēc garšas

Pagatavošana

  1. Uz dēlīša liek karbonādes šķēli un ar gaļās āmuriņi viegli izdauza.
  2. Ja šķēles izdauza par plānu, karbonādei trūkst sulīguma.
  3. Olu ar dakšiņu sakuļ.
  4. Gaļas šķēli apviļā olā, tad rīvmaizē un novieto pannā ar sakarsētam taukvielām.
  5. Cep uz straujas liesmas, ar karoti šķēlēm uzlejot taukus.
  6. Kad apakšējā puse spilgti brūna, karbonādi apgriež, apkaisa ar sāli, ja grib - ar pipariem.
  7. Cep līdz gatavībai, pasniedz ar ar kartupeļiem, salātiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes