Karbonāde vīna mērcē

Karbonāde vīna mērcē Foto: Karbonāde vīna mērcē

Sastāvdaļas

  • 2 plānas šķēles filejas
  • 100 g šampinjonu
  • 1 ēdamkarote miltu
  • sāls
  • malti baltie pipari
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 1 glāze Marsala vīna
  • 1/2 tējkarotes kaltēta bazilika
  • 1/2 tējkarotes oregano
  • pētersīļu zaļumi

Pagatavošana

  1. Gaļu noskalo auksta ūdenī, nosusina un neņem plēves.
  2. Šampinjonus notīra un sagriež.
  3. Miltiem piejauc sali, piparus un ar šo maisījumu pārkaisa gaļas šķēles.
  4. Pannā izkausē sviestu, ieliek karbonādes un cep apmēram 8 minūtes. Ieliek cita traukā un novieto siltumā.
  5. Tajā pašā pannā apsautē sēnes, pielej vīnu, pieliek sāli, baziliku un oregano. Sautē vēl 3 minūtes.
  6. Karbonādes pārlej ar mērci un pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes