Sastāvdaļas
- 2 plānas šķēles filejas
- 100 g šampinjonu
- 1 ēdamkarote miltu
- sāls
- malti baltie pipari
- 3 ēdamkarotes sviesta
- 1 glāze Marsala vīna
- 1/2 tējkarotes kaltēta bazilika
- 1/2 tējkarotes oregano
- pētersīļu zaļumi
Pagatavošana
- Gaļu noskalo auksta ūdenī, nosusina un neņem plēves.
- Šampinjonus notīra un sagriež.
- Miltiem piejauc sali, piparus un ar šo maisījumu pārkaisa gaļas šķēles.
- Pannā izkausē sviestu, ieliek karbonādes un cep apmēram 8 minūtes. Ieliek cita traukā un novieto siltumā.
- Tajā pašā pannā apsautē sēnes, pielej vīnu, pieliek sāli, baziliku un oregano. Sautē vēl 3 minūtes.
- Karbonādes pārlej ar mērci un pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!