Sastāvdaļas
- 8 veseli, nelieli, apaļi āboli
- 1 kg staipīgas karameļu masas
- 2 ēdamkarotes trekna saldā krējuma
- 1 tējk. vaniļas cukura
- šķipsniņa sāls
Pildījumam:
- mazās M & Ms konfektes
- krāsainie konditorejas graudiņi
- šokolāde
- kokosriekstu skaidiņas
- drupināti pekanrieksti
- ķīniešu kociņi ēšanai
Pagatavošana
- Izkausē karameli un saldo krējumu, ūdens peldē.
- Pievieno vaniļas cukuru un sāli, maisa, kamēr iegūst viendabīgu masu.
- Kociņu ar aso galu iedur ābolā.
- ābolu mērcē karamelē un mazliet patur virs katla, lai liekais šķidrums notek.
- Apviļā ābolu sagatavotajā pildījumā. (Izmantojiet dažādus pildījumus, būs krāsaināk.)
- Tā rīkojas ar katru ābolu.
- Gatavos ābolus liek uz pārtikas folijas vai cepamā papīra un ievieto ledusskapī, kamēr pildījums sacietē.
- Pasniedz atdzesētus, vai istabas temperatūrā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!