Karaliski gards vistu aknu sacepums

Karaliski gards vistu aknu sacepums Foto: Karaliski gards vistu aknu sacepums

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vistu aknas samaļ, samaisa ar mannā, pienu, liek ledusskapī uz 1 stundu.
  2. Sīpolus sagriež pusgredzenos, burkānus sarīvē.
  3. Burkānus un sīpolus apcep nelielā augu eļļas daudzumā.
  4. Veidni ietauko ar augu eļļu, pārkaisa ar rīvmaizi.
  5. Liek veidnē pusi sīpolu-burkānu, uzber sāli, piparus. 
  6. Virsū liek pusi aknu masas, uzber sāli, piparus, uzklāj majonēzi.
  7. Virsū aknām liek atlikušos sīpolus-burkānus.
  8. Virsū sīpoliem-burkāniem liek atlikušo aknu masu, uzber sāli, piparus, uzklāj majonēzi.
  9. Cep 180°C temperatūrā, 1 stundu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes