Sastāvdaļas
- 900 g zivs filejas (var būt forele vai cita zivs)
- 2 sīpoli
- 1 liels tomāts
- paprika
- 80-100 g cieta siera
- 150-200 g majonēzes
- sāls, pipari, garšvielas zivij pēc garšas
Pagatavošana
- Zivs fileju sagriež gabalos.
- Sīpolus sagriež gredzenos.
- Sīpolus, majonēzi, sāli, piparus un garšvielas samaisa bļodiņā.
- Majonēzes maisījumā kārtīgi apviļā zivs gabalus, traukam uzliek vāku un liek ledusskapī uz 15-20 minūtēm.
- Veidnē, kurā ieklāts, ar augu eļļu noziests cepampapīrs, liek zivs gabalus.
- Virsū uzklāj majonēzes maisījumu.
- Tomātus sagriež šķēlītēs un liek uz zivs gabaliem, virsū liek sagrieztu papriku.
- Virsū paprikai izveido majonēzes restīti.
- Pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Cep 180°C temperatūrā, 25-30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!