Karaliskā zivs

Karaliskā zivs Foto: Karaliskā zivs

Sastāvdaļas

  • 900 g zivs filejas (var būt forele vai cita zivs)
  • 2 sīpoli 
  • 1 liels tomāts 
  • paprika
  • 80-100 g cieta siera
  • 150-200 g majonēzes
  • sāls, pipari, garšvielas zivij pēc garšas 

Pagatavošana

  1. Zivs fileju sagriež gabalos.
  2. Sīpolus sagriež gredzenos.
  3. Sīpolus, majonēzi, sāli, piparus un garšvielas samaisa bļodiņā.
  4. Majonēzes maisījumā kārtīgi apviļā zivs gabalus, traukam uzliek vāku un liek ledusskapī uz 15-20 minūtēm.
  5. Veidnē, kurā ieklāts, ar augu eļļu noziests cepampapīrs, liek zivs gabalus.
  6. Virsū uzklāj majonēzes maisījumu. 
  7. Tomātus sagriež šķēlītēs un liek uz zivs gabaliem, virsū liek sagrieztu papriku. 
  8. Virsū paprikai izveido majonēzes restīti. 
  9. Pārkaisa ar rīvētu sieru. 
  10. Cep 180°C temperatūrā, 25-30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes