Sastāvdaļas
- 3 ēdamkarotes sviesta
- 2 smalki sakapātas ķiploka daiviņas
- 1 sakapāts sīpols
- 75 g gabaliņos sagrieztas žāvētas cūkgaļas
- 1 neliels sagriezsts kāposts
- 1.5 l verdoša dārzeņu buljona
- 4 grauzdētas šķēles stingras maizes
- 180 g plāni sagriezta asa Čedaras siera
- svaigi malti melnie pipari pēc garšas
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Liela katlā izkausē sviestu, apcep ķiplokus, sīpolu un žāvēto cūkgaļu.
- Pievieno kāpostus, uzliek vāku un sautē 5 minūtes.
- Pielej buljonu un vāra 15 minūtes.
- Pieber sali un melnos piparus (pēc garšas).
- Katrā zupas šķīvī ieliek maizes šķēli un uzliek virsū sieru.
- Uzlej karsto zupu un pasniedz galdā karstu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!