Kāpostu un siera zupa

Kāpostu un siera zupa Foto: Kāpostu un siera zupa

Sastāvdaļas

  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 2 smalki sakapātas ķiploka daiviņas
  • 1 sakapāts sīpols
  • 75 g gabaliņos sagrieztas žāvētas cūkgaļas
  • 1 neliels sagriezsts kāposts
  • 1.5 l verdoša dārzeņu buljona
  • 4 grauzdētas šķēles stingras maizes
  • 180 g plāni sagriezta asa Čedaras siera
  • svaigi malti melnie pipari pēc garšas
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Liela katlā izkausē sviestu, apcep ķiplokus, sīpolu un žāvēto cūkgaļu.
  2. Pievieno kāpostus, uzliek vāku un sautē 5 minūtes.
  3. Pielej buljonu un vāra 15 minūtes.
  4. Pieber sali un melnos piparus (pēc garšas).
  5. Katrā zupas šķīvī ieliek maizes šķēli un uzliek virsū sieru.
  6. Uzlej karsto zupu un pasniedz galdā karstu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes