Sastāvdaļas
- 1 kāpostgalviņa
- 1 l ūdens
- 100 g sēņu
- 1 burkāns
- 3 kartupeļi
- 1 pētersīlis
- citrona sula pēc garšas
- 1 ēdamkarote kviešu miltu
- 2 ēdamkarotes sviesta
- dilles, sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Svaigus kāpostus sīki saēvelē un sautē taukvielas.
- Pēc tam 1 l ūdens novāra sēnes, burkānus,kartupeļus, pētersīļu saknes un dilles.
- Ja ūdens iztvaiko, to papildina.
- Kad sēnes izvārītas, pievieno sautētos kāpostus un vel nedaudz vāra uz mazas uguns.
- Kad kāpostu zupa gatava, tajā ielej citrona sulu, pieliek taukvielās apceptus sīpolus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!