Kāpostu tīteņi

Kāpostu tīteņi Foto: Kāpostu tīteņi

Sastāvdaļas

  • 1 kāpostgalviņa
  • sāls, pipari pēc garšas
  • 1 lauru lapa
  • 1 ēdamkarote tomātu biezeņa
  • nedaudz miltu
  • eļļa cepšanai

Pildījumam:

  • 500 g maltas gaļas
  • 1 sīpols
  • 80 g rīsu
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Kāpostgalvai izgriež kacenu, vāra verdošā sālsūdenī, lai lapas kļūtu mīkstas.
  2. No kāpostgalviņas atdala 8 lapas, to biezās pamatnes izgriež vai sadauza.
  3. Pildījumam malto gaļu sajauc ar sasmalcinātu sīpolu un izvārītiem rīsiem, pievieno sāli un piparus.
  4. Sagatavoto pildījumu ietin kāpostu lapās, apviļā miltos, sakarsētā eļļā apgrozot izcep.
  5. Tad tīteņus liek katliņā, uzlej nedaudz karsta ūdens vai buljona, pievieno tomātu biezeni, sāli, piparus un lauru lapu, sautē gatavus.
  6. Pasniedz ar skābu krējumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes