Sastāvdaļas
- 5-6 kāpostu lapas
- sāls
- sviests
- 3/4 glāzes krējuma vai tomātu mērces
Pildījumam:
- 200 g biezpiena
- 1 ola
- 1 ēdamkarote kviešu miltu
- 2 ēdamkarotes vārītu rīsu
- 1/2 tējkarotes sāls
Pagatavošana
- Kāpostu lapas vāra sālsūdeni 6-10 minūtes.
- Resnākās dzīslas izdauza ar gaļas āmuru.
- Uz lapām vidū liek biezpiena pildījumu, ko pagatavo, biezpienam pievienojot olu, miltus, rīsus un sāli, un satin.
- Tīteņu apcep sviestā, tad pārliek lēzenā katlā, pārlej ar krējumu vai tomātu mērci un sautē cepeškrāsni 20 minūtes.
- Sautēšanas laika tīteņus apgroza.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!