Kāpostu tīteņi ar biezpienu un rīsiem

Kāpostu tīteņi ar biezpienu un rīsiem Foto: Kāpostu tīteņi ar biezpienu un rīsiem

Sastāvdaļas

  • 5-6 kāpostu lapas
  • sāls
  • sviests
  • 3/4 glāzes krējuma vai tomātu mērces

Pildījumam:

  • 200 g biezpiena
  • 1 ola
  • 1 ēdamkarote kviešu miltu
  • 2 ēdamkarotes vārītu rīsu
  • 1/2 tējkarotes sāls

Pagatavošana

  1. Kāpostu lapas vāra sālsūdeni 6-10 minūtes.
  2. Resnākās dzīslas izdauza ar gaļas āmuru.
  3. Uz lapām vidū liek biezpiena pildījumu, ko pagatavo, biezpienam pievienojot olu, miltus, rīsus un sāli, un satin.
  4. Tīteņu apcep sviestā, tad pārliek lēzenā katlā, pārlej ar krējumu vai tomātu mērci un sautē cepeškrāsni 20 minūtes.
  5. Sautēšanas laika tīteņus apgroza.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes