Kāpostu sautējums ar malto gaļu un pupiņām

Kāpostu sautējums ar malto gaļu un pupiņām Foto: Kāpostu sautējums ar malto gaļu un pupiņām

Sastāvdaļas

  • 800 g skābētu kāpostu
  • 400 g maltas gaļas
  • 1 sīpols
  • 1/2 glāzes sarkano pupiņu
  • sāls, pipari, cukurs
  • 2 glāzes dārzeņu buljona
  • pētersīļi
  • 1 lauru lapa
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Pupiņas pārlej ar ūdeni un izmērcē.
  2. Kāpostiem nospiež šķidrumu.
  3. Sīpolu sasmalcina, sakarsētā eļļā apcep, pievieno kāpostus un arī nedaudz apcep.
  4. Pieber izmērcētās pupiņas, pārlej buljonu un lēni vāra apmēram 25 -30 minūtes.
  5. Eļļā apcep sadrupinātu malto gaļu, iemaisa sāli un piparus, pievieno kāpostiem, liek klāt lauru lapu, iemaisa sāli, cukuru piparus, lēni sautē, līdz pupiņas mīkstas.
  6. Ja šķidrums sautēšanās laikā novārās, papildina ar karstu ūdeni.
  7. Pasniedzot pārkaisa ar pētersīļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes