Kāpostu sautējums ar liellopu gaļu

Kāpostu sautējums ar liellopu gaļu Foto: Kāpostu sautējums ar liellopu gaļu

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 250 g kāpostu
  • 1 burkāns
  • šķipsniņa ķimeņu
  • 750 ml buljona
  • 70 g maltas liellopu gaļas
  • garšaugu sāls
  • sīpolloki

Pagatavošana

  1. Eļļa apsautē sīki sagrieztus sīpolus un ķiplokus.
  2. Pieliek kāpostu, skaidiņās sarīvētu burkānu, ķimenes, uzlej karstu buljonu un uz lēnas uguns sautē, līdz dārzeņi gandrīz mīksti.
  3. Gaļai pielej nedaudz minerālūdens, labi samīca, izveido frikadeles un pieliek kāpostiem.
  4. Pēc 5 minūtēm pieliek sāli un pārkaisa ar sīpollokiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes