Sastāvdaļas
- 1 kg svaigu kāpostu
- 70 g sviesta
- 200 g baltmaizes (bez garozas)
- 3 olas
- 1 glāze piena
- 50 g siera
- sarīvēts muskatrieksts
- sāls
- pipari
Pagatavošana
- Uz rīves sarīvētus kāpostus pārkaisa ar sali (1/2 tējkarotes) un saberž.
- Katliņā izkausē sviestu, pieliek kāpostus un sautē mīkstus.
- Pievieno sasmalcinātu, piena izmērcētu baltmaizi, olu dzeltenumus, sali, piparus, muskatriekstu un saputotus olu baltumus.
- Kāpostu masu pilda ietaukota, ar rīvmaizi apkaisītā veidne, pārkaisa ar sarīvētu sieru, cepeškrāsnī cep, līdz izveidojas brūngana garoziņa.
- Pasniedz ar krējumu vai tomātu mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!