Kāpostu diētiskās kotletes

Kāpostu diētiskās kotletes Foto: Kāpostu diētiskās kotletes

Sastāvdaļas

  • 1 kg kāpostu
  • 1 sīpols
  • 1 ola
  • 1 olas baltums
  • 1 ēdamkarote mannā

Pagatavošana

  1. Kāpostus izvāra vieglā sālsūdenī vai tvaicē.
  2. Gatavus kāpostus sablenderē vai samaļ.
  3. Pievieno sakapātu sīpolu, olu, olas baltumu, mannā.
  4. Ja vēlas masai var pievienot sēņu biezeni vai kabačus.
  5. No masas veido bumbiņas, ja vēlas, var apviļāt maltās auzu pārslās.
  6. Cep 180°C temperatūrā.
  7. Kāpostu kotletes pasniedz ar pilngraudu maizi, skābpiena produktiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes