Kāpostu bumbiņas

Kāpostu bumbiņas Foto: Kāpostu bumbiņas

Sastāvdaļas

  • 600 g svaigu kāpostu
  • 2 olas
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • milti pēc vajadzības
  • sarīvēts muskatrieksts
  • rīvmaize
  • eļļa

Pagatavošana

  1. Kāpostgalviņu (bez kacena) liek verdošā sālsūdenī un vāra mīkstu.
  2. Pēc tam ūdeni nospiež, kāpostus smalki sakapā, pievieno sviestu un sautē 15 - 20 minūtes.
  3. Atdzesētai masai pievieno olas, muskatriekstu un tik daudz miltu, lai kāpostu masa turētos kopā.
  4. Izveido mazas, apaļas bumbiņas, apviļā saputotā olas baltumā un rīvmaizē.
  5. Liek verdošā eļļā un vāra līdz bumbiņas kļūst zeltaini brūnas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes