Kaneloni ar gaļu

Kaneloni ar gaļu Foto: Kaneloni ar gaļu

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltās gaļas
  • 400 g kaneloni
  • 200 g šalotes sīpolu
  • 150 g tomātu pastas
  • 400 g saldā krējuma 33% tauku
  • 150 g cieta siera

Pagatavošana

  1. Kanelonus vāra 5 minūtes, tad liek ledainā ūdenī, pēc tam liek uz dvieļa.
  2. Malto gaļu cep ar šalotes sīpoliem, pipariem, sāli, tomātu pastu.
  3. Kanelonus pilda ar maltās gaļas masu, izmantojot tējkaroti.
  4. Pildītos kanelonus liek veidnē, kārtās, pārlej ar saldo krējumu.
  5. Pārkaisa ar rīvētu sieru.
  6. Cep 190°C temperatūrā, 8 minūtes, pēc tam 2 minūtes 200°C temperatūrā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes