Kanēļa bumbieri

Kanēļa bumbieri Foto: Santa Maria publicitātes fotogrāfija

Sastāvdaļas

  • 1 kg bumbieri
  • 1 gab. Santa Maria kanēļkoka miza
  • 1 tējk. Santa Maria Vaniļas cukurs
  • 1 gab. citrons
  • 300 g cukurs
  • 500 ml ūdens

Pagatavošana

  1. Katliņā uzvāra sīrupu ar cukuru, uz pusēm pārgrieztu citronu, vaniļas cukuru un kanēļkoka mizu.
  2. Bumbierus nomizo, izņem sēklas un sagriež 4 vai 6 daļās, liek sīrupā un vāra 6-8 minūtes, līdz bumbieri, pamazām kļūst it kā caurspīdīgi.
  3.  Izņem citronu un pārējo pilda rūpīgi iztīrītās burkās, aizvāko.
  4. Ja bumbierus paredzēts glabāt kopā ar citiem ziemas krājumiem, tad burkas nepieciešams pasterizēt.

Padoms!

Sīrupam var pievienot Santa Maria karstvīna garšvielu maisījumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes